Over

Geboren op 29 maart 1969 in Den Haag. Na te zijn begonnen als timmerman, ben ik via een uitzendbureau op 4 februari 1991 gestart als medewerker Technisch Beheer op een wijkkantoor van een woningcorporatie in Rotterdam. In de avonduren heb ik mij verder ontwikkeld. Eerst de avond-MTS Bouwkunde, de Kader- en Ondernemersopleiding voor het Bouwbedrijf (aannemerscursus), HTS-module ruimtelijke ordening, Onderhoudskundige via het Comog, projectleider onderhoud en nieuwbouw 1 en 2 en meerdere vakgerichte cursussen in combinatie met werken aan de kant van de opdrachtgever en toch altijd dicht bij de klant. Sinds 2006 aanvullend freelance werkzaamheden verricht naast mijn functie als planvoorbereider/opzichter / projectleider. En na 21 jaar aan de kant van de opdrachtgever bij woningcorporaties te hebben gewerkt sinds 2012 als ondernemer gestart met Hoogendoorn Beheer, Onderhoud en Advies.
Uw bezit is bij ons in goede handen. Wij richten ons op VVE’s en projecten in een straal van circa 1 uur rond Den Haag, van Amsterdam tot Rotterdam, van Wilnis tot Haarlem en alles wat hier tussen ligt.
Van het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, waarbij efficiency niet uit het oog wordt verloren, tot het voorbereiden en realiseren van het gehele onderhoudstraject, van het (laten) opstellen van het bestek, de aanbesteding als ook de begeleiding van de uitvoering tot aan de oplevering. Korte lijnen, heldere communicatie, een groot netwerk zodat de juiste partijen de verlangde kwaliteit kunnen leveren. Van kleine verbouwing zoals het moderniseren van het sanitair in een monumentaal pand van mannenkoor Zang en Vriendschap te Haarlem tot gevelrenovaties van een grote VVE te Rotterdam (betonherstel, gevelverankering, schilderwerk en houtrotherstel):
Duidelijke korte lijnen, 1 aanspreekpunt voor zowel de vereniging als de uitvoerende partijen.
Ontzorgen zoals u het wilt, zodat het wonen in een VVE geen voltijds “tweede” baan hoeft te zijn, van monument tot galerijflat:
We doen wat we zeggen (afspraak is afspraak)
Voor nadere informatie, mail mij: rayhoogendoorn@gmail.com
of bel: 06 555 21612
Uw bezit is bij ons in goede handen.
Hoogendoorn Beheer, Onderhoud en Advies
Postbus 71431
2507 BA Den Haag

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s